BRIAN

Seneste nyheder

Pt. Sommerpause i fodbolden, starter igen 9. august mod FC Amager.
 

 


Brian er født den 29 maj 1989.

Brians helt store interesse er fodbold, Brian har været så heldig/dygtig, at han i dag lever af at spille fodbold, til dagligt spiller Brian fodbold i Lyngby, og har pt. spillet 12. SAS-liga kampe, 1 Viasat kamp og 1. pokal kamp.

Som ungdomsspiller spillede Brian, først i Lillerød IF (nu Allerød BK), her spillede han til han blev 2. års drengespiller, hvorefter han skiftede til Lyngby BK., hvor han i første år var med til at vinde det uofficielle DM. 

I Lyngby har Brian, som drengespiller været med til at vinde det uofficielle DM, samt pokalturneringen, samt sølvmedalje ved SM. Som junior var Brian med til at vinde en bronze medalje i juniorligaen. Som 1. års ynglinge spiller, har han vundet pokalturneringen samt sølv i ynglingeligaen, som 2. års spiller blev det til sølv i pokalturneringen, samt bronze i ynglingeligaen. 

Brian har også deltaget på diverse ungdomshold, såvel hos SBU samt DBU, Brian vandt med SBU unionshold, unionsmesterskabet i 2005. Ligeledes under SBU, vandt Brian som drengespiller og ynglingespiller pokalturneringen

Brian har også spillet på diverse landshold.

det har givet os mange store oplevelser, ikke så meget det at han er på landsholdet, men vi har haft nogle fantastiske rejser, sammen med nogle af de andre forældre, vi har bl.a. været I/på: Portugal, Tyrkiet, Island, ikke mindst turen til island var helt fantastisk, her besøgte vi bl.a. "Den blå lagune", som må anbefales til folk som kommer i nærheden af reykjavik:

 


 

Stillingen i Viasat Divisionen.

 

 

 

 

                                        

                                                               Landsholdsstatistik.